Menyang kontèn

Tjung Tin Jan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tjung Tin Jan

Mr. Tjung Tin Jan utawa Johanes Jani Arsadjaja (lair ing Bangka, 9 Fèbruari 1919 – pati 3 Fèbruari 1994 ing umur 74 taun)[1] yaiku pulitikus Tionghoa-Indonesia. Ia menika lulusan RHS ing Batavia[2] lan banjur kuwi Fakultas Hukum ing Universitas Leiden.[3] Sawise iku, ia dadi Wakil Ketua Pengadilan Negeri ing Pangkalpinang.[3][4] Kajaba iku, ia uga dadi pengacara lan penasehat sekolah Tionghoa ing Pangkalpinang.[4]

Referensi[besut | besut sumber]