Timpal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nimpal, saking tembung timpal, inggih punika kegiyatan ngresiki kotoran kéwan ngagem cikrak.