The Conjuring 2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

The Conjuring 2 ya iku filem horor saka Amèrikah taun 2016 sing disutradarani James Wan lan naskah filem iki ditulis déning Carey Hayes, Chad Hayes, Wan lan David Leslie Johnson. Filem iki minangka filem lanjutané(sequel) saka filem sadurungé ya iku The Conjuring, lan dadi filem kapindho saka sèri filem The Conjuring. Patrick Wilson lan Vera Farmiga mbalèni dadi paraga investigator paranormal lan juru Anggit Ed lan Lorraine Warren saka filem kapisané. filem iki critakaké Warrens sing lagi lunga ana ing Inggris kanggo ngéwangi kulawarga Hodgson, kulawarga sing ngalami sana poltergeist  ana ing Brimsdown, omah Enfield council  ing taun 1977.

The Conjuring 2 digebyakaké ana ing Amèrikah tanggal 10 Juni 2016. Film iki nampa tanggepan sing lumrahé positip saka kritikus lan ngasilaké pikolèhan punjul $315.7 yuta ing saindenging donya.[1][2] Filem liyané sing judhulé The Nun lagi ing tahap pangembangan, karo Wan lan Safran disiapaké kanggo diprodhuksi.[3]

Mèdia Omahan[besut | besut sumber]

The Conjuring 2 bakal kasedhiya kanggo download digital ing tanggal 30 Agustus taun 2016, lan bakal digebyakaké ana ing DVD lan Blu-ray ing tanggal 13 September 2016.[4] fitur bonus kalebu behind the scenes footage, featurettes, lan adegan sing dibusak.[5]

Rujukan[besut | besut sumber]