Tengkorak Hidoep

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Poster film Tengkorak Hidoep

Tengkorak Hidoep inggih punika film Hindia Walanda (sapunika Indonesia) taun 1941 ingkang dipunsutradharai Tan Tjoei Hock. Film punika dados film horor dhomestik kapisan damelan Indonesia.

Cathetan Suku[sunting | besut sumber]

Pranala Njawi[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tengkorak_Hidoep&oldid=982369"