Tengkorak Hidoep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Poster film Tengkorak Hidoep

Tengkorak Hidoep inggih punika film Hindia Walanda (sapunika Indonesia) taun 1941 ingkang dipunsutradharai Tan Tjoei Hock. Film punika dados film horor dhomestik kapisan damelan Indonesia.

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

Pranala Njawi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tengkorak_Hidoep&oldid=982369"