Tengkorak Hidoep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Poster filem Tengkorak Hidoep

Tengkorak Hidoep inggih punika filem Hindia Walanda (sapunika Indonesia) taun 1941 ingkang dipunsutradarani Tan Tjoei Hock. Film punika dados filem horor dhomestik kapisan damelan Indonesia.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]