Temugiring

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Temugiring utawa jeneng Latine Curcuma Héynéana Vahl ya iku tuwuhan obat [1] kang bisa ditandur taunan. Tuwuhan iki yèn ditandur, dhuwuré bisa nganti rong mètér (2 mètér). Temugiring bisa ditandur ing kebon utawa petarangan omah,

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. [1](dipunundhuh tanggal 18 Juli 2012)