Tanggalan pendhidhikan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tanggalan Pendhidhikan inggih punika pengaturan wekdal kagem pasinaon sedangunipun satunggal taun ajaran ingkang ngewrat saking taun ajaran énggal, minggu efektif pasinanon, wekdal pasinaon aktif, saha dinten prei kurikulum ingkang miturut saking tanggalan pendhidhikan sekolah saben taunipun.