Talbot Samba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Talbot Samba
Talbot Samba Madrid 1982.jpg
ProdhusènTalbot (PSA Group)
Mangsa sajroning produksi1981–1986
PerakitanFrance
Modhèl sakdurungéTalbot Sunbeam
Modhèl sawiséPeugeot 205
KlasCity car (A)
Wangun rangka3-door hatchback
2-door cabrio
LayoutFF layout
Mesin
Transmisi4-speed manual
5-speed manual[1]
Let sumbu rodha2,340 mm (92 in)[1]
Dawa3,506 mm (138.0 in)[1]
Amba1,528 mm (60.2 in)[1]
Dhuwur1,362 mm (53.6 in)[1]
Bobot kothong740 kg (1,630 lb)-850 kg (1,873.9 lb)[1]
Mobil sajinisCitroën LN/LNA
Citroën Visa
Peugeot 104

Talbot Samba minangka salah sawijining jinis mobil kutha sing diprodhuksi dening PSA Group ing pabrik Simca ing kutha Poissy, Prancis lan dipasar ing ngisor merek Talbot modern sing wiwit taun 1981 nganti 1986. Adhedhasar Peugeot 104, iku mobil Talbot diwarisake saka Chrysler Europe, direkayasa dening PSA dhewe. Iki uga dadi Talbot anyar sing pungkasan sing diluncurake. Pungkasane ing taun 1986 minangka pungkasan merek merek Talbot kanggo mobil penumpang. Diluncurake minangka sèri kaping telu, uga mung ana mobil cilik sing kasedhiya ing gaya awak Cabrio, lan mobil paling ekonomis ing Eropa.[2]

Pangembangan[besut | besut sumber]

Produksi mobil anyar diwiwiti wulan Oktober 1981, lan resmi diluncurake minangka Talbot Samba ing wulan Desember. Ora kaya Horizon, 1510 / Alpine utawa Solara, sing digawé bebarengan ing Prancis lan Inggris, model kasebut mung dipasang ing Poissy. Barisan mesin kasebut kalebu telung versi mesin silinder PSA X papat, sing dituduhake Samba karo seduluré Peugeot lan Citroën, ditambah karo telung level level. LS pangkalan teka karo 954 cc XV, GL kanthi 1124 cc XW lan GLS paling ndhuwur 'GLS' kanthi paling gedhe 1360 cc XY. GL kasebut dirating minangka "mobil paling ekonomis Eropa" miturut angka konsumsi bahan bakar EEC resmi, luwih apik ing Renault 5 sing menang, nanging mengko ilang judhul ing Austin Metro.[3]

Cabrio[besut | besut sumber]

Minangka upaya supaya kendharaan bakal mandhiri ing pasar sing padha karo para pesaing sing padha, sing kalebu turunan dhewe, Peugeot nambah cabriolet lawang loro sing luwih nggumunake ing hatchback standar telung lawang. Sanajan diumumake nalika diluncurake hatchback, model pertama ora kasedhiya nganti taun 1982. Dirancang lan dibangun dening jurulatih Italia Pininfarina, sing wis dibangun Peugeots top-open wiwit taun 1960an, mung nganggo mesin 1360 cc; rong versi mesin ditawakake, 53 utawa 59 kilowatt (72 utawa 80 PS) - mantan diturunake sawise taun 1984, ing wektu iku cabriolet sing wis dirilis diwiwiti nampilake dashboard 104 papan, karburator kembar, lan hood sing diantrekake; mesin 80bhp dituduhake karo Rallye. Nalika diluncurake, iku mung mobil cilik Cabrio sing kasedhiya saka pabrikan, sanajan model liyane banjur mlebu bagean pasar sing digawé Samba, kalebu Citroën Visa Decapotable PSA. Pininfarina yasa kabinèt 13.062.

Talbot Samba Cabrio

Rallye[besut | besut sumber]

Sasampunipun sukses ing Simca 1000 lan Talbot Sunbeam, PSA ngluncurake Samba Rallye. Dilengkapi mesin XW versi 1219 cc, ngirim 66 kilowatt (90 PS), kabeh katon ing warna putih utawa abang, kanthi skoop lan batang sisih. Ing taun 1985, versi 13 unit cc sing ngasilake 59 kilowatt (80 PS) diluncurake, tanpa jalur. Model khusus Rallye-Group B khusus, kanthi resmi disebut Peugeot Talbot Sport Samba Rallye ndhisiki Peugeot 205 T16 mengko, kanthi mesin 1285 cc, 96-kilowatt (130 PS).[3]

Gebyakan[besut | besut sumber]

Adhedasar Grup PSA sing kabentuk ing taun 1976 nalika Peugeot tuku pabrik pesaingé, Citroën, ngrebut pabrik Chrysler Eropah ing taun 1979; Salah sawijining keputusan pisanan yaiku mbayar ulang kabeh model sing digawé ing pabrik Perancis lan Inggris menyang Talbot. Antarane model sing diwarisake saka Chrysler yaiku Talbot Sunbeam sing dibangun ing Skotlandia, siji-sijine mobil cilik sing ana ing antrian.[4]

Sunbeam wiwitane dikandung dening Chrysler minangka model stopgap, sing dikembangake supaya karya Linwood mlaku-mlaku kanthi adhedhasar peralatan Avenger sadurunge digawé - nalika mbantu perusahaan njaga umpan-umpan ing pasar mobil cilik sing saya tuwuh. Ngerti manawa desain sing luwih modern dibutuhake kanggo saingan karo pesaing pacuan roda ngarep, Chrysler nate nindakake sawetara pangembangan ing versi sing dicepakake Chrysler Horizon (sing duwe kode pangembangan C2), sing diarani C2-short, nanging dipotong dening masalah finansial perusahaan lan rencana kanggo ngilangi Chrysler Eropah.

PSA mutusake manawa tanduran Linwood ora nguntungake kanggo njaga lan kudu ditutup, sing tegese bakal mungkasi kalorone model model Avenger lan Sunbeam, luwih penting negesake mobil cilik anyar ing barisan Talbot. Ing wengi 1980-an, barisan mobil kutha PSA dumadi saka model adhedhasar veteran ngarep-wheel-drive 1972 Peugeot 104, sing mlebu versi telung lawang lan versi lima lawang luwih dawa. Citroën mbanting roda jarak cendhak 104 minangka Citroën LN, lan sasis roda roda dawa nduwèni pangkalan Citroën Visa ing limang lawang.[4]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f "Talbot Samba". carfolio.com. Retrieved 2007-12-31.
  2. "Development of the Talbot Samba cars". Rootes-Chrysler.co.uk – Rootes Group, Chrysler Europe, SIMCA, and Talbot cars. Retrieved 2006-08-30.
  3. a b Adams, Keith. "The Roy Axe letters". The UNOFFICIAL Austin-Rover Web Resource. Archived from the original on 8 October 2007. Retrieved 30 October 2006.
  4. a b "Development of the Chrysler Sunbeam cars". Rootes-Chrysler.co.uk – Rootes Group, Chrysler Europe, SIMCA, and Talbot cars. Retrieved 2006-08-30.