Tak Matsumoto

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Shiho miyano jeneng Ai Haibara. Nduwe mlebet, nduwé seneng ... wonten iku ....

Panjenengan[sunting | besut sumber]

Internet sing iku.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tak_Matsumoto&oldid=1055054"