Tak Matsumoto

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Shiho miyano jeneng Ai Haibara. Nduwe mlebet, nduwé seneng ... wonten iku ....

Panjenengan[besut | besut sumber]

Internet sing iku.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tak_Matsumoto&oldid=1055054"