Tak Matsumoto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Shiho miyano jeneng Ai Haibara. Nduwe mlebet, nduwé seneng ... wonten iku ....

Panjenengan[besut | besut sumber]

Internet sing iku.