Tak Matsumoto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Shiho miyano jeneng Ai Haibara. Nduwe mlebet, nduwé seneng ... wonten iku ....

Panjenengan[besut | besut sumber]

Internet sing iku.