Tahu gejrot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tahu Gejrot

Tahu gejrot iku panganan khas saka Cirebon kang digawé saka tahu (sumedang), brambang, lombok, kecap lan asem. Cara nggawéne gampang banged, ya iku tahu ditugel - tugel cilik, lajeng brambang lan lombok uga ditugel - tugel cilik utawa diuleg, lajeng dicampur lan diwenehi banyu (campuran kecap lan asem). Tahu gejrot bisa dipundhahar