Ta'if

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sawijining masjid ing Ta'if
Ta'if dumunung ing sisih kidulé Mekkah

Ta’if (Cithakan:الطائف transliteration: aṭ-Ṭā’if) ya iku kutha ing Provinsi Mekkah, Arab Saudi kang dununge ing dhedhuwuran 1.700 m ing pèrèng Pagunungan Sarawat. Kutha iki sing ndunungi 521.273 sing ndunungi (sensus 2004). Saben musim benthér, Pamaréntahan Saudi kutha Riyadh pindhah maring Ta'if. Kutha iki misuwur ing babagan agrikultur, anggur, lan madu.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]