Ta'if

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Sawijining masjid ing Ta'if
Ta'if dumunung ing sisih kidulé Mekkah

Ta’if (Cithakan:الطائف transliteration: aṭ-Ṭā’if) ya iku kutha ing Provinsi Mekkah, Arab Saudi kang dununge ing dhedhuwuran 1.700 m ing lereng Pagunungan Sarawat. Kutha iki nduweni padunung 521.273 padunung (sensus 2004). Saben musim benthér, Pamaréntahan Saudi kutha Riyadh pindhah maring Ta'if. Kutha iki misuwur ing babagan agrikultur, anggur, lan madu.

Cathetan sikil[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ta%27if&oldid=1007779"