Ta'if

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Sawijining masjid ing Ta'if
Ta'if dumunung ing sisih kidulé Mekah

Ta’if (Cithakan:الطائف transliteration: aṭ-Ṭā’if) ya iku kutha ing Provinsi Mekah, Arab Saudi kang dunungé ing dhedhuwuran 1.700 m ing pèrèng Pagunungan Sarawat. Kutha iki kang ndunungi 521.273 kang ndunungi (sensus 2004). Saben mangsa benthér, Pamaréntahan Saudi kutha Riyadh pindhah maring Ta'if. Kutha iki misuwur ing babagan agrikultur, anggur, lan madu.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]