Tèrong isi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tèrong isi
Azerbaijani Badımcan dolması 1.JPG
Buku masakan: Tèrong isi  Médhia: Tèrong isi

Terong diiseni ( Basa Azéri: badımcan dolması , Iran: karni yarikh, Basa Turki: patlıcan dolması , [1] Basa Italia: Melanzane ripiene ) minangka panganan khas ing pirang-pirang negara.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Etli Patlıcan Dolması Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri". nefisyemektarifleri.com. 18 September 2010.