Sylvester Stallone

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone 2012.jpg
Stallone ing wulan Agustus taun 2012
Lair Sylvester Gardenzio Stallone
(1946-07-06) Juli 6, 1946 (umur 71)
New York City, New York, U.S.
Padunungan Beverly Hills, California, U.S.
Wiyata Miami Dade College
University of Miami
Pakaryan Paraga lanang, Panganggit naskah filem, sutradhara filem
Taun aktif 1970–saiki
Bebathèn resik Steady $400 yuta (2015)[1]
Bojo
Anak 5, including Sage
Wong tuwa(s) Frank Stallone, Sr.
Jackie Stallone
Dulur Frank Stallone, Jr. (brother)
Sana jaringan www.sylvesterstallone.com
Tandha tangan
SignatureSylvesterStallone-FirmaSly.jpg

Sylvester Gardenzio Stallone[2][3] (/stəˈln/; Basa Itali: [ɡarˈdɛntsjo stalˈloːne]; lair tanggal 6 Juli taun 1946) dhèwèké iku paraga lanang, panganggit naskah, prodhuser, lan sutradhara saka Amérika.[4] Dhèwèké iku kawentar amarga dadi peran ing filem laga Hollywood, petinju jenengé Rocky Balboa, karakter utama ing sèri filem Rocky sing cacahé 7 saka taun 1976 tekan 2015; dadi prajurit kanthi jeneng John Rambo ing filem Rambo sing cacahé ana papat, digebyakaké antarané taun 1982 tekan 2008; lan Barney Ross ing filem The Expendables cacahé telu saka taun 2010 tekan 2014. Dhèwèké dadi panganggit naskah lan ko-panganggit naskah ing punjul 14 filem ing waralaba telu sing béda-béda, lan dadi sutradhara ing akèh filem.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Sylvester Stallone (estimated) Net Worth", www.therichest.com, published 11-05-2015. Retrieved 11-05-2015.
  2. ^ Felicity Thistlethwaite (November 15, 2013).
  3. ^ "Sylvester Stallone".
  4. ^ "Don't give up the day job.