Syekhita

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Tembung Ibrani shechita (basa Ibrani: שחיטה‎, Cithakan:IPA-he), iku tegesé cara nyembelèh kéwan kanggo panganan miturut hukum kasyrut agama Yahudi Deut. 12:21, Deut. 14:21, Num. 11:22).