Survei

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Survei iku pamriksan utawa panelitèn sacara komprehensif [1].

Survei sing diayahi kanthi nganakaké panelitèn biasané diayahi kanthi nyebaraké kuesioner utawa wawancara, kanggo meruhi: sapa wong iku, apa sing dipikir, dirasa, utawa kacenderungan tindakan. Survei biasa dianakaké jroning panelitèn kuantitatif utawa kualitatif.

Jroning panelitèn kuantitatif, survei luwih minangka pitakonan katutup, sauntara iku jroning panelitèn kualitatif wawancara kanthi pitakonan kabuka.

Catatan sikil[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Survei&oldid=957339"