Survei

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Survei iku pamriksan utawa panelitèn kanthi komprehensif [1].

Survei sing diayahi kanthi nganakaké panelitèn racaké diayahi kanthi nyebaraké kuesioner utawa wawancara, kanggo meruhi: sapa wong iku, apa sing dipikir, dirasa, utawa kacenderungan tindakan. Survei biyasa dianakaké sajeroning panelitèn kuantitatif utawa kualitatif.

Sajeroning panelitèn kuantitatif, survei luwih minangka pitakonan katutup, sauntara iku sajeroning panelitèn kualitatif wawancara kanthi pitakonan kabuka.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]