Menyang kontèn

Swarga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Surga)

Swarga iku sebutan ing sawatara agama kanggo panggonan ing alam sawisé matining manungsa. Tembung "Swarga" kapundhut saka basa Sansekerta "Svarga".