Swarga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Surga)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jan Bruegel d. Ä. 003.jpg

Swarga iku sebutan ing sawetara agama kanggo panggonan ing alam sawisé matining manungsa. Tembung "Swarga" kapundhut saka basa Sansekerta "Svarga".