Surat Kecil Untuk Tuhan (film)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Surat Kecil Untuk Tuhan iku filem drama lan biografikal Indonesia sing rilis 7 Juli 2011, disutradarai déning Harris Nizam lan dibintangi karo Dinda Hauw lan Alex Komang. Film iki diangkat saka kisah nyata saka novèl best-seller sing nganggo judhul padha. Film iki, mirib kaya novelé, nyeritakné Gita Sesa Wanda Cantika, sing duwé gerah kanker Rhabdomyosarcoma pertama ing Indonesia.