Summer in Seoul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Summer in Seoul iku novèl kawitan sing ditulis Ilana Tan, sing terbit taun 2006. Novèl iki ngerupakné novèl kawitan saka Tetralogi papat Mangsa, Buku iki ngalami pangowahan kover ing cetakan taun 2015.