Sumbilang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Sumbilang utawa sembilang (Plotosidae) iku sawijining iwak sagara.[1] Iwak iki sajinising iwak lélé, nanging buntuté mèmper sidhat utawa welut. Iwak iki habitat asalé ana ing Samodra Hindia lan Samodra Pasifik Kulon.

Réferènsi[besut | besut sumber]