Subud

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Subud iku sawijining organisasi spiritual internasional sing diadegaké ing taun 1920-an déning Muhammad Subuh Sumohadiwidjojo (1901-1987), utawa luwih dikenal minangka Bapak. Subud iku cejajan saka Susila Budhi Dharma, ya iku bukusing tinulis déning Subuh ing taun 1952. Saiki obahan iki wis nduwèni cabang ing luwih saka 70 nagara kanthi gunggung penganut watara 10.000.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Sumohadiwidjojo, M. S. "Susila Budhi Dharma" ISBN 1-869822-74-9, Subud Publications International


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Subud&oldid=1081939"