Strammer Max

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Max Strammer karo keju

Strammer Max (Inggris: kira-kira "Strapping Max") minangka sawijining jeneng tradisional sing ditrapake kanggo macem-macem masakan sandwich ing masakan Jerman .