Step Sisters (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Step Sisters
DisutradaraniCharles Stone III
Diprodhuseri
  • Matt Alvarez
  • Simon Horsman
  • Benjamin Jones
  • Jeffrey Soros
  • Lena Waithe
Ditulis déningChuck Hayward
Dibintangi
SinématografiChristopher Baffa
Dibesut déningMatt Friedman
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningBroad Green Pictures
Suwéné
104 menit[1]
NagaraAmérikah Sarékat
BasaBasa Inggris
Rantaman$10 yuta [2]

Step Sisters nggih punika filem sandhiwara saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Charles Stone III, dhedhasar skénario anggitanipun Chuck Hayward.[3] Juru paraga ingkang maragani filem punika Megalyn Echikunwoke.[4] Step Sisters dipunbabar ing surya 31 Maret 2017, déning Broad Green Pictures.[5]

Lampahan[besut | besut sumber]

Jamilah punika setunggalipun siswa ingkang saestu kebak kekajengan. Piyambakipun punika dados katua pakempalan mahasiswa saking kalangan kulit cemeng, ingkang mandhégani pakempalan beksan (jogèd) ingkang saestu misuwur ing pawiyatan, lan sampun damel rancangan baadhé sekolah wonten Harvard Law School. Nanging sasampunipun namanipun ing pawiyatan dipuncidrani déning band mahasiswi kalangan kulit pethak, Jamilah kapeksa mbiyantu ngrampungi prakawis-prakawis ingkang dumados. Piyambakipun mboten namung gadhah jejibahan mucal beksan, nanging ugi mbiyantu ngupados saget menangi adon-adon kanggé para mahasiswi ingkang tumut beksan.[6]

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Step Sisters (2017)". AMC Theatres. Retrieved March 9, 2017.
  2. "'Bad Santa 2' Bombs: Broad Green's Shift to Mass-Appeal Fare Sees Early Signs of Trouble". The Hollywood Reporter. Retrieved March 9, 2017.
  3. McNary, Dave. "'Step Sisters' Cast Unveiled by Broad Green". Variety. Retrieved 26 May 2016.
  4. Gettell, Oliver. "Drumline director sets sorority comedy with 90210, The Middle stars". Entertainment Weekly. Retrieved 26 May 2016.
  5. D'Alessandro, Anthony (December 16, 2016). "'Step Sisters' Steps Into The Spring For Broad Green". Deadline.com. Retrieved December 16, 2016.
  6. Siegel, Tatiana. "Broad Green Casts Its Ensemble for Dance-Themed Comedy 'Step Sisters'". The Hollywood Reporter. Retrieved 26 May 2016.

Pranala njawi[besut | besut sumber]