Soto Kudus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Soto Kudus

Soto Kudus ya iku salah sawijiné panganan khas Kudus. Soto Kudus jinisé ana loro, ya iku soto ayam lan soto kebo.