Soto Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Soto Blora salah sawijine panganan khas asli Blora. Ora ana bedané karo soto liyané. Isiné ya mèh padha ya iku soon, taogé, lan dudoh sotoné. Bumbuné ya ana bedané iku gumantung saka papan panggenané. Sing dadi khase soto iki ya iku ana klêthuké. Klêthuk iku mau kagawé saka gethuk téla kang di iris kothak - kothak cilik terus digoreng nganti garing.