Sopir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sopir yaiku wong kang pagaweyané nglakokake montor/bis/trek[1].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Sesuluh Basa Jawi. Solo: Tiga Serangkai. 1981. p. 49.