Sniffer Paket

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Sniffer Paket (saged dipun artekaken nyadap paket) inggih punika apliasi) ingkang saged ningali lalulintas data dhumateng jaringan komputer. Amargi data punika ngalir mbolak-mbalik, aplikasi punika nangkep sadaya paket kaliyan kala-kala njlentrehaken isi saking RFC (Request for Comments) utawi jinis ingkang bènten. Saking struktur jaringanipun piyambak, salah setunggalipun panganggé (user) saged nyadap sedoyo utawi sepindhah saking lalulintas data user sanes. Aplikasi punika inggih saged dipun damel ing kondisi campur bawur (promiscuous mode) kanggé "mirengaken" sadaya lalulintas.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sniffer_Paket&oldid=1014402"