Skripsi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Skripsi ya iku jinis karya elmiah kang wajib ditulis déning mahasiswa kang dadi syarat pungkasan pendhidhikan akademis.[1] Skripsi minangka karya elmiah kkasil saka panalitèn sajeroning babagan studi marang siji masalah kang ditulis déning mahasiswa Program Sarjana (S1) ing pungkasan studine. Karya elmiah iki dadi siji sarat kanggo ngrampungke studi lan olèh gelar sarjana. Penelitian iki nunjukake mahasiswa kang bisa nyusun pikiran kanthi sistematis, logis, kritis, terpadu lan miturut kaedah-kaedah elmiah. Tahap sajeroning nglakoni siji panalitèn ya iku rencana panalitèn, nglakoni panalitèn dan nulis laporan.[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]