Sirup woh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pekmez (Üzüm Pekmezi), sirup Turki sing digawe saka anggur ( sirup anggur ) utawa (Keçiboynuzu Pekmezi) saka carob

Sirup woh utawa molase woh minangka salah sawijining olahan jus buah klempakan sing digunakake minangka pemanis.