Siluman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Siluman iku jinis lelembut sing bisa méndha dadi manungsa utawa sato kéwan. Siluman akèh tinemu sajeroning budaya Jawa (folklore) lan kasusastran Jawa.

Uga delengen[besut | besut sumber]