Sifat bumi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nduweni sipat sabar kang tanpa upama, sanajan di pacul, digaru lan diluku, nanging malah ndadèkaké kesuburan kang bisa nuwuhaké sawernane tetuwuhan kang bisa di unduh, mènèhi sakabehing kang di kandut ing sanjerone bumi tanpa bisa entek marang sapa baé ora pilih kasih, mènèhi panguripan marang sekabehing mahluk, jalma manungsa, kéwan lan thetukulan.