Sesame Street

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Logo Sesame Street ing Jerman

Sesame Street iku sawijining acara télévisi pawiyatan bocah-bocah saka Amérika Sarékat. Acara iki kapisan ditayangaké ing taun 1969. Para paragané ya iku karakter bonékah The Muppets.