Sergio Pérez

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Barkas:2019 Formula One tests Barcelona, Pérez
Sergio Pérez ing tès pramusim F1

Sergio Pérez Mendoza utawa uga ditepungi mawa peparab "Checo" Pérez(lair tanggal 26 Januari 1990 ing Guadalajara, Jalisco, Meksiko) iku sawijining pembalap misuwur F1 kang asalé saka Meksiko lan saiki nembé bélani tim Racing Point Sport Pesa (Sakawit jenengé yaiku Force India).