Sergio Pérez

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sergio Pérez

Sergio Pérez Mendoza utawa uga ditepungi mawa peparab "Checo" Pérez(lair tanggal 26 Januari 1990 ing Guadalajara, Jalisco, Meksiko) iku sawijining pembalap misuwur F1 kang asalé saka Meksiko.