Serat Wulang Putri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Serat Wulang Putri inggih punika salah satunggaling serat ingkang kalebet sastra Wulang ingkang dipunserat déning KGPA Paku Bawana IV.