Serat Suluk Kaga Kridha Sopana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Serat Suluk Kaga Kridha Sopana ya iku salah siji Serat Suluk kang dianggit déning Raden Sastra Darsana.