Senna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Senna bisa uga ngrujuk:

Individu[besut | besut sumber]

  • Ayrton Senna (1960-1994), pembalap F1 Brasil lan Juara Dunia
  • Bruno Senna (lair 1983), sopir lan keponakan Ayrton Senna
  • Viviane Senna (lair 1958), presiden IAS lan seduluré Ayrton Senna
  • Danzy Senna (lair taun 1970), novelis
  • Lorraine Senna, direktur film lan tv Amérika
  • Marcos Senna (lair 1976), pemain bal-balan Brasil-Spanyol
  • Márcio Senna (lair 1981), pemain bal-balan Brasil, seduluré Marcos
  • Senna Guemmour (lair 1979), penyanyi Jerman lan anggota Monrose (2006–2011)
  • Senna Proctor (lair taun 1998), pembalap saka Inggris
  • Senna Ušić-Jogunica (lair 1986), pemain bola tampar Kroasia
  • Mohammad Ibrahim Abu Senna (lair taun 1937), pujangga Mesir

Watak fiksi[besut | besut sumber]

  • Senna Galan, karakter ing seri TV drama-drama Amerika, Matador . Dheweke dadi putri saka Andrés Galan, salah sawijining protagonis.
  • Senna Refa, karakter ing Babilon 5 Novel Kebakaran - Metu saka Peteng . Dheweke dadi putri Antono Refa
    • Senna uga jeneng wong wadon Centauri liyane, sing ora ana hubungane; governess sing katon ing Babel 5: Wiwitan . Dheweke dadi penylametan omah Jaddo.
  • Senna Wales, penyihir ing seri fantasi Everworld kanggo wong diwasa enom dening KA Applegate
  • Senna, karakter ing film Bleach: Memori of Nobody
  • Senna, minangka karakter ing seri Liga Legenda

Tanduran[besut | besut sumber]

  • Senna (tanduran), kalebu jinis genum
  • Biyen, tanduran ing <i id="mwPQ">Cassia</i> (genus) sing digunakake kalebu Senna
  • Senna ireng ing genus Scrophulariaceae Seymeria
  • Seneng bunder, genus legum Colutea
  • Scorpion sennas, tanduran ing genera legum Coronilla lan Hippocrepis

Papan[besut | besut sumber]

  • Senna Comasco, comune (munisipalitas) ing Provinsi Como ing wilayah Lombardy Italia
  • Senna Lodigiana, minangka comune (kotamadya) ing Provinsi Lodi ing wilayah Italia Lombardy
  • Senna, kutha Kurdi ing Iran sisih kulon

Liyane[besut | besut sumber]

  • Senna (puisi), ijol-ijolan penghinaan sing ditemokake ing Edda Poetic
  • Senna (film), film dokumenter 2010 babagan Ayrton Senna
  • McLaren Senna, mobil olahraga ing Inggris engsel, ngajeni Ayrton Senna
  • Senna glikosida, laxative

Deloken sisan[besut | besut sumber]

  • Sena (disambiguasi)
  • Sienna