Senam aerobik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Senam aerobik inggih punika senam kanthi iringan musik.Senam punika mbetahaken kalenturan saha kontinuitas obahan ingkang trep kaliyan musik ingkang ngiringi.Dr Kenneth Cooper inggih punika pelopor senam aerobik. Ancasing senam punika saged mompa saha ningkataken denyut jantung/nadi.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. [1](dipunundhuh 24 September 2012)