Selèksi alam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Seleksi alam)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Selèksi alam utawi ing basa Inggris: (natural selection) inggih punika prosès alam milih utawi nyelèksi individu-individu ingkang gadhah sipat-sipat adhaptasi paling saé wonten ing lingkungan tinamtu.