Selèksi alam

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Selèksi alam utawi ing basa Inggris: (natural selection) inggih punika prosès alam milih utawi nyelèksi individu-individu ingkang anggadahi sipat-sipat adhaptasi paling saé wonten ing lingkungan tinamtu.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Selèksi_alam&oldid=982126"