Selèksi alam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Selèksi alam utawi ing basa Inggris: (natural selection) inggih punika prosès alam milih utawi nyelèksi individu-individu ingkang gadhah sipat-sipat adhaptasi paling saé wonten ing lingkungan tinamtu.