Sega janganan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sega Janganan punika salah sawijining sega ingkang wonten ing Désa Godong,Kacamatan Godong,Kabupaten Grobogan.Sega janganan kadamel saking campuran kembang turi, petet utawi lamtara,ron lamtara,ron kates,cambah,jamur lajeng sadaya punika dipungodhok lan diiris-iris.Sasampunipun dipunparingi sambel kacang lan wonten dipunparingi yahgoreng (kadamel saking klapa ingkang dipungangsa tumuka garing).Wonten ing laladan sanes uga kasebat Sega Pager.