Sea World Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Seaworld Indonésia iku taman biota segara sing dumunung ing komplèks wisata kapisan ing Tlaga Golf lan kapindho ing Ancol Jakarta Baycity. Sea World ditutup ing sasi September 2014 nanging dibuka manèh ing tanggal 15 Juli 2015.

Pranala njaba[besut | besut sumber]