School of Oriental and African Studies

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

School of Oriental and African Studies (limrahipun dipuncekak dados SOAS) inggih punika satunggalipun Sekolah Inggil ingkang taksih kalebet pérangan Universitas London.