School of Oriental and African Studies

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

School of Oriental and African Studies (limrahipun dipuncekak dados SOAS) inggih punika satunggalipun Sekolah Inggil ingkang taksih kalebet pérangan Universitas London.