Schaumrolle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Schaumrolle
Tube-shaped Schaumrollen
Tube-shaped Schaumrollen
Jeneng liyanéSchillerlocken
JinisPuff pastry
Panggonan asalOstenrik
Buku masakan:   Médhia: Schaumrolle

Schaumrollen, utawa Schillerlocken iku kembang gula ing Ostenrik . Iki kalebu kerucut utawa tabung jajanan, asring diisi krim kocok utawa meringue . Uga diarani rol busa, iku minangka jajanan puff utawa bentuk roti, sing dihiasi nganggo krim kocok utawa meringue, utawa kadang diisi karo puri krim tanpa gula. Udakara udakara 3 inches (7.6 cm) jembaré. Kue-kue digawé nganggo bungkus pastry tipis kanthi spiral ing tabung lapisan metal sing kerucut, banjur dilapisi lan dipanggang. Versi legi asring digulung ing gula kasar utawa gula bubuk sadurunge dipanggang.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. IREKS-Arkady-Institut für Bäckereiwissenschaft (Hrsg.): IREKS-ABC der Bäckerei. 4. Auflage. Institut für Bäckereiwissenschaft, Kulmbach 1985.