Sarang madu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

sarang madu ya iku panganan saka daerah kudus ingkang uborampenipun sami kaliyan rengginang, nanging bentukipun bunder, ageng, rada cekung lan ing nginggilipun wonten gula abang. racaké jajanan iki kanggé olèh-olèh yèn saka ziarah ing makam sunan kudus.

sarang madu