Sampar (novel)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Sampar (Perancis:La Peste) iku novèl karangan Albert Camus sing terbit tahun 1947.[1] La Peste iku tegesé penyakit sampar. Sampar iku penyakit kang nular ing manungsa uga kéwan. Albert Camus dadi dikenal amarga novèl iki. Nganti Albert Camus olèh bebungah novèl uga merga novèl iki.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b Sindhunata dan A. Sudiarja (ed:Sastraprateja) (1982). Manusia Multi Dimensional. Jakarta: Gramedia. k. 15.