Salat isya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Shalat Isya ( basa Arab : صلاة العشاء ṣalāt al-ʿišāʾ , "shalat wengi") iku salah siji saka limang shalat wajib (shalat Islam). Minangka dina Islam diwiwiti nalika srengenge surup, shalat Isya sacara teknis minangka shalat kaping pindho ing wayah awan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]