Salah Pilih (novel)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Salah Pilih iku novèl besutan Nur Sutan Iskandar lan terbit saka Balai Pustaka taun 1928.