SNMPTN

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

SNMPTN punika seleksi mlebet Perguruan Tinggi Negeri ing tiap taun dirantos ribuan murid SMA lan sederajatipun. Saingan ing SNMPTN ketat sanget.Keketatan saingane umpami panggon ingkang dibuka 100 panggon ingkang pratélan saget 1000 murid. Syaratipun SNMPTN gampil sanget kedah damel raport SMA ingkang sampun didaptaraken kaleh sekolah piyambak-piyambak. Banjur pratélan e ingkang gampil kaliyan mboten dipungut biaya maksudipun GRATIS.

Pranala njaba[besut | besut sumber]