SMK Muhammadiyah 2 Muntilan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMK Muhammadiyah 2 Muntilan punika salah satunggal sekolah kejuruan ingkang mapan wonten ing Kabupatèn Magelang. Sekolah punika berdiri tanggal 1 Juli 1998. Papan wonten ing Jalan Tentara Pelajar No. 12 Jumbleng Tamanagung Muntilan, kondisi sekolah punika tenang lan kondusif manawi dipunlangsungaken prosès pembelajaran. Ing SMK Muhammadiyah 2 Muntilan, sapunika wonten 3 program keahlian: 1) Teknik Komputer dan Jaringan 2) Administrasi Perkantoran 3) Perbankan Syariah