Søren Kierkegaard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Søren Kierkegaard

Søren Kierkegaard ( 5 Mei 1813 - 11 November 1855 ) iku filsuf. Anggitane kang paling misuwur ya iku Frygt og Bæven.