Søren Kierkegaard

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Søren Kierkegaard

Søren Kierkegaard ( 5 Mei 1813 - 11 November 1855 ) iku filsuf. Anggitane kang paling misuwur ya iku Frygt og Bæven.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.