Roman Reigns

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Leati Joseph Anoa'i ( (1985-05-25) Mèi 25, 1985 (umur 33)), kondhang kanthi jeneng ring Roman Reigns, ya iku pegulat Amérika sing saiki mlebu ing WWE ing merek Raw.